RDW erkende fotograaf van totaal 15 reviews (Lees de reviews)

Pasfoto laten maken bij Fotografie Kees Rutgers

Bij Kees Rutgers laat u gemakkelijk en snel pasfoto's maken. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van pasfoto's voor officiële documenten voor diverse landen. Pasfoto's voor Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs, Digitaal verlengen rijbewijs, Visa en andere identiteitsdocumenten of een leuke spontane foto, u kunt het allemaal laten maken bij Kees Rutgers 

Officiële pasfoto's maken

Wij garanderen dat al onze pasfoto's voor officiële documenten aan de gestelde eisen voldoen. Een pasfoto moet aan diverse eisen voldoen om gebruikt te mogen worden op bijvoorbeeld een reisdocument en legitimatiebewijs. Wij zorgen ervoor dat de pasfoto geschikt is voor officiële documenten en zo niet, dan kunt u terugkomen en maken we kosteloos een nieuwe pasfoto.

Internationale pasfoto's laten maken

Behalve pasfoto's voor Nederlandse documenten maken we ook pasfoto's voor diverse andere landen. Deze foto's zijn ook direct klaar.

Leuke pasfoto's

Wij maken niet alleen officieuze pasfoto's maar ook leuke pasfoto's waarop u mag lachen, bijvoorbeeld voor uw CV, profielfoto voor uw social media of als leuke foto voor in de portemonnee. Natuurlijk kunt u ook voor een pasfoto van kinderen en baby's bij ons terecht zonder meerkosten ! 

 

Pasfoto's laten maken door professionele medewerkers en apparatuur

Wij beschikken we over de modernste apparatuur en zijn speciaal opgeleid om de perfecte pasfoto te maken. De positie en kleuren van de pasfoto worden altijd goed gecontroleerd en aangepast voordat ze worden afgedrukt en u kan altijd zelf meekijken. Hommelseweg 213
6821LG Arnhem
T 026-442 66 00
www.keesrutgers.nl

Mail ons!

maandag gesloten -
dinsdag09:30-17:30
woensdag09:30-17:30
donderdag09:30-17:30
vrijdag09:30-17:30
zaterdag09:30-16:00
zondaggesloten-


Gratis parkeren !


van in totaal 15 reviews
Lees de reviews

Plaats een review