RDW erkende fotograaf van totaal 2 reviews (Lees de reviews)

Pasfotoset €11,95


Pasfoto laten maken bij Fotoservice PostMasters

Bij PostMasters kunt u snel pasfoto's maken. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van pasfoto's voor officiële documenten voor diverse landen. Pasfoto's voor Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs, Digitaal verlengen rijbewijs, Visa en andere identiteitsdocumenten of een leuke spontane foto, u kunt het allemaal laten maken bij PostMasters 


Officiële pasfoto's maken

Wij garanderen dat al onze pasfoto's voor officiële documenten aan de gestelde eisen voldoen. Een pasfoto moet aan diverse eisen voldoen om gebruikt te mogen worden op bijvoorbeeld een reisdocument en legitimatiebewijs. Wij zorgen ervoor dat de pasfoto geschikt is voor officiële documenten en zo niet, dan kunt u terugkomen en maken we kosteloos een nieuwe pasfoto.


Internationale pasfoto's laten maken

Behalve pasfoto's voor Nederlandse documenten maken we ook pasfoto's voor diverse andere landen. Deze foto's zijn ook direct klaar.

Fun foto's en profiel fotografie voor bijvoorbeeld uw linkedIn profiel foto.


Wij maken niet alleen officieuze pasfoto's maar ook leuke pasfoto's waarop u mag lachen, bijvoorbeeld voor uw CV, profielfoto voor uw social media of als leuke foto voor in de portemonnee. Natuurlijk kunt u ook voor een pasfoto van kinderen en baby's bij ons terecht zonder meerkosten ! 


Pasfoto's laten maken door professionele medewerkers en apparatuur

Wij beschikken we over de modernste apparatuur en zijn speciaal opgeleid om de perfecte pasfoto te maken. De positie en kleuren van de pasfoto worden altijd goed gecontroleerd en aangepast voordat ze worden afgedrukt en u kan altijd zelf de mooiste foto kiezen.
Rijbewijs online verlengen RDW bij PostMasters

Moet u uw Nederlandse rijbewijs verlengen, een categorie-uitbreiding of een her-afgifte na een ongeldigheidsverklaring aanvragen? En woont u in 1 van de gemeenten die deelneemt aan de proef Digitaal aanvragen rijbewijs? Dan kunt u onder bepaalde voorwaarden de verlenging van uw rijbewijs digitaal bij ons aanvragen.


Bij PostMasters kunt u direct terecht zonder afspraak om het verlenging aan te vragen. 

De voorwaarden

  • U vraagt een verlenging van uw rijbewijs of een categorie-uitbreiding aan.
  • U staat ingeschreven bij een gemeente waar online verlengen mogelijk is. 
  • Uw mobiele telefoon moet een Android smartphone zijn, versie 6.0 of hoger, óf een iPhone model 7 of hoger en iOS versie 13. Deze telefoons beschikken over een zogenoemde NFC chiplezer. De chiplezer is nodig om een identiteitscheck te kunnen uitvoeren bij het online verlengen van uw rijbewijs. 


Hoe werkt het verlengen van rijbewijs bij PostMasters?


Onder het kopje Voorwaarden leest u wat u nodig heeft om uw rijbewijs online te kunnen verlengen. Voldoet u niet aan alle voorwaarden, dan kunt u uw rijbewijs niet online verlengen. Ga dan naar uw gemeente waar u staat ingeschreven.


Bij het verlengen van uw rijbewijs heeft u een digitale pasfoto nodig, gemaakt bij een door ons erkende fotograaf.

Een erkende fotograaf vindt u in de RDW-locatiewijzer voor erkende fotografen. Een erkende fotocabine vindt u in het overzicht van fotocabines per deelnemende gemeente. Neem uw huidige rijbewijs (of rijbewijsnummer) mee.

De identiteitscheck doet u met een mobiele telefoon. Heeft u nog geen DigiD-app op uw telefoon? Download deze dan eerst. Daarna kunt u de identiteitscheck doen, lees verder voor meer informatie over de identiteitscheck van DigiD.


Nadat u de eenmalige identiteitscheck op uw mobiele telefoon heeft gedaan, kunt uw rijbewijs online verlengen.

De RDW stuurt u 2 werkdagen na uw aanvraag een e-mail dat uw nieuwe rijbewijs klaar is.
 

Business Centre Medewerkers

Tessa, Jayla en Serkan

026 - 44 62 645

arnhem01@postmasters.nl

Adres

Steenstraat 5

6828 CA  Arnhem


Steenstraat 5
6828CA Arnhem
T 026 44 62 645
howto.postmasters.nl/pasfoto-arnhem/

Mail ons!

maandag 09:30 -18:00
dinsdag09:30-18:00
woensdag09:30-18:00
donderdag09:30-18:00
vrijdag09:30-18:00
zaterdag11:00-17:00
zondaggesloten-van in totaal 2 reviews
Lees de reviews

Plaats een review