Alle winkels in Amsterdam

van totaal 1 reviews Lees de reviews

PASFOTO'S

Vlak bij Stadsdeel Zuid zit foto Sanders & Rozemeijer in de Maasstraat 144 te Amsterdam. Door de Amsterdamse stadsdeelkantoren aangewezen als de beste pasfotoprofessional.

Wij zijn op de hoogte van de meest recente eisen die gesteld worden aan officiële pasfoto’s, zowel voor Europese paspoorten als visa (bijvoorbeeld Amerika of India). We kunnen uw pasfoto tevens digitaal leveren.

De rivierenbuurt is kinderrijk en we hebben daardoor ook veel ervaring met de kleintjes onder ons. Tegenwoordig moeten baby's ook een paspoort hebben en u bent voor de verplichte pasfoto daarvoor bij ons in goede handen.

Voor het maken van pasfoto's kunt u gewoon onze winkel binnenstappen. Wij maken niet alleen officiele pasfoto's maar ook hele leuke.  Dus kom naar Sanders & Rozemeijer in Amsterdam Zuid voor de mooiste pasfoto's gegarandeerd bij alle stadsdelen geaccepteerd. 

 

PROFIELFOTO'S

We maken ook profielfoto's voor gebruik op bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook en Twitter. Social-media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Een goede profielfoto is uw visite kaartje dus zeer belangrijk. Een goed zakelijk portret  voor uw CV, of een leuk portete kunnen wij voor u maken. Dus kom langs bij de expert in het maken van profesionele foto's. 

Maasstraat 144
1078HP Amsterdam
T. 020-6711903
www.fototeam.nl/pasfoto

Mail ons!

van totaal 1 reviews
Lees de reviews

Plaats review