Alle winkels in Amsterdam

 

De enige fotograaf in Amsterdam-Zeeburg met het SNF-pasfotocertificaat.
Het maken van officiële pasfoto’s is een ‘vak apart’. De eisen die worden gesteld aan officiële pasfoto’s zijn zeer steng en bijzonder uitgebreid. Wij zijn daarom trots op ons SNF-pasfotocertificaat; die geeft U de garantie, dat wij zeer goed op de hoogte zijn van alle geldende regels en uitzonderingen.

Hoe kunt u zich voorbereiden op het maken van een officiële pasfoto?
De eisen voor een pasfoto volgens het biometrisch model hebben invloed op uw haardracht, make-up en accessoires; uw gezicht moet volledig zichtbaar zijn, kies voor matte make-up en kleine niet glimmende accessoires (geen accessoires in het haar).
Vanwege de witte tot lichtgrijze achtergrond heeft gekleurde of donkere kleding de voorkeur.
Bij het maken van een babypasfoto mag er geen zichtbare ondersteuning zijn. Om uw baby toch prettig te kunnen ondersteunen adviseren wij uw baby een ruim zittend vrolijk gekleurd shirtje aan te doen dat uw handen kan verbergen. Ook voor babypasfoto’s kunt u gewoon binnenlopen. Probeert u dat wel te doen op een moment op de dag waarop de baby wakker en alert is, om een goedgekeurde pasfoto te maken is het belangrijk dat de ogen goed open zijn.

Groot aanbod
Voor officiële pasfoto’s gelden de ‘Europese regels’, wij kennen ook de eisen van de paspoort en/of visa foto’s van veel andere landen, binnen en buiten Europa, van o.a. Amerika, Canada, India (visum, paspoort, OCI en PIO), Pakistan, Ghana, Turkije en zelfs van het PADI-duikbrevet zijn de eisen bij ons bekend.

Voor het laten maken van alle soorten pasfoto’s kunt u de hele dag bij ons terecht. We zijn goed bereikbaar met het OV en er is veel parkeergelegenheid in de buurt. De winkel is zeer goed toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 8.30 - 19.00
zaterdag 10.00 - 17.00

www.thephotofactory.nl

 

Eerste indruk

Een eerste indruk is super belangrijk, ook in de digitale wereld. Het eerste wat je contacten van je zien, is de foto op LinkedIn of social media. Een goede profielfoto kan daarbij echt het verschil maken. Die vertelt niet alleen hoe je eruit ziet, maar ook wat je uitstraalt. Voor een goede eerste indruk is een goede profielfoto onmisbaar.

Zakelijk

Voor websites van een bedrijf zijn profielfoto’s nog belangrijker: Welke uitstraling wil je als bedrijf hebben en passen de foto’s van de medewerkers daarbij? Stralen ze een eenheid uit of juist niet? Met mooie en goede profielfoto’s laat je zien dat het bedrijf zichzelf serieus neemt en voor een professionele uitstraling kiest. Ook als het bedrijf maar uit één of een paar personen bestaat.

Bij het maken van de afspraak bespreken we welke uitstraling u wilt hebben en wat een handige voorbereiding op de fotosessie is. Tijdens de afspraak maken we meerdere foto’s waarbij we letten op de sfeer en de spontaniteit. Je krijgt direct de resultaten te zien, zo kan je bepalen of de foto’s goed bij je passen. Een grote lach, een mooie blik, door persoonlijke aandacht krijgt iedereen een leuke, spontane foto.

We leveren de foto’s af in diverse formaten, inclusief nabewerking, waardoor ze direct gebuikt kunnen worden voor allerlei doeleinden.

C. van Eesterenlaan 15
1019JK Amsterdam
T. 020 - 419 72 00
www.thephotofactory.nl

Mail ons!

nog geen reviews voor deze winkel

Plaats review