Alle winkels in Maastricht

van totaal 3 reviews Lees de reviews

Dit is een door RDW erkende fotograaf

Atelier Foto Amycal  

Omdat wij een RDW erkenning hebben kunt u bij ons terecht om uw rijbewijs meteen te verlengen of uit te breiden. Wij hebben in elk geval het nummer van het te verlengen rijbewijs nodig én een geldig emailadres, waarop u verdere berichtgeving van RDW zult ontvangen. 

Na gereedmelding door RDW kunt u het nieuwe rijbewijs al na 2 dagen afhalen op het Stadskantoor van uw Gemeente. Door deze unieke service hoeft u alleen nog naar het stadskantoor om uw rijbewijs op te halen.  Deze service is mogelijk voor de inwoners van alle bij RDW aangesloten gemeenten in Nederland . Verder moet u met uw DigiD  op de RDW website kunnen inloggen omdat u bij RDW met Ideal de kosten voor het rijbewijs moet afrekenen.

Maakt u gebruik van deze RDW service dan betaalt u hiervoor € 15,50 . Dit bedrag is inclusief 8 pasfoto's. 

Verder maken wij in onze uiterst professioneel ingerichte studio natuurlijk ook gewoon de pasfoto's voor alle klanten die geen gebruik willen of kunnen maken van de bijzondere RDW service. Het jarenlang fotograferen van duizenden portretten staat garant voor een uitstekende en onderscheidende kwaliteit. U betaalt dan de reguliere prijs  € 12, 50 per setje van 8 stuks. 

Voor diverse voetbalclubs maken wij de pasfoto's voor de supporterspassen. Van uw voetbalclub ontvangt u een aanvraagformulier dat u aan ons kunt overleggen. Wij verzorgen dan rechtstreeks de aanvraag van de nieuwe supporterspas. In de meeste gevallen hoeft u bij ons dan niet af te rekenen omdat dit rechtsreeks via de voetbalclub met ons gedaan wordt. Heel erg makkelijk dus !

Wij zien graag dat u afrekent met PIN betaling via bankpas of creditcard.  U mag ook gewoon "ouderwets" cash betalen, maar dan moet het bedrag wel precies afgepast zijn. 

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het maken van  baby pasfoto's  Hiervoor  betaalt u bij ons slechts  € 12, 50  en geen  € 25, 00 zoals in hartje Maastricht !  U gelieve er voor te zorgen dat u komt met een baby die wakker is en dus pasfoto-klaar !

Ook voor pasfoto's ten behoeve van  Visa voor India , Amerika China of andere landen kunt u bij ons terecht. 

Wij zijn op ma - vrij   geopend tussen 18.00 uur en 21.00 uur.  

Op maandag en zaterdag  zijn wij EXTRA geopend tussen 10.00 uur en 14.00 uur

Op zondag en algemeen erkende Feestdagen zijn wij gesloten !

 

 

           Ons telefoonnummer is : 043 - 362 83 30

 

Ambyerstraat Noord 20
6225EE Maastricht
T. 043 / 362 83 30
www.amycal.nl
contactpersoon: Jo Huijts

Mail ons!

van totaal 3 reviews
Lees de reviews

Plaats review