Alle winkels in Roermond

van totaal 4 reviews Lees de reviews

Foto Lux Multimedia BV

Foto Lux Multimedia is uw professionele partner op het gebied van fotografie en video, levering van hard- en software, als complete verzorging van bedrijfs- en bruidsreportages en het vervaardigen van kwaliteitsportretten. Wij zijn een fotospeciaalzaak waar iedere foto "enthousiast" terecht kan. Of te wel, een snoepwinkel voor iedere foto liefhebber. We zijn een geautoriseerde dealer van onder andere de merken Nikon, Panasonic, Fuji, Olympus, Canon, Samsung, Sony. We zijn echte specialisten in de fotografie. Ook voor het afdrukken van foto's van je mobiel of van je camera kun je bij ons terecht. Het maakt niet uit of je komt voor een foto van je instagram pagina of voor een professionele afdruk van je spiegel reflex camera, iedereen kan bij ons terecht voor een mooie afdruk van die belangrijke herinnering. We hebben zelfs een eigen App om foto's te bestellen van je mobiel of tablet. De "Foto Lux Print it" App kun je downloaden in de Appstore of Playstore. Zo kun je nog makkelijker je foto's bestellen lekker vanuit je luie stoel. Of laat eens een mooie foto op canvas, aluminium, dibond, plexiglas of in 3D kristal maken. Wij kunnen van iedere foto iets mooi's maken.

En hoe gaaf is dit?!! Een 3D print van jezelf! Vereeuwig jezelf, je kind of elkaar en laat een action figure van jezelf scannen.De 3D print kunt u vervolgens 10 dagen later in de winkel ophalen.

Natuurlijk hoort hier een uitgebreide service bij. En dat is waar wij, Foto Lux Multimedia, het onderscheid in maken. Wij staan voor een eerlijk advies. Een duidelijke uitleg wanneer u u camera bij ons koopt. Allemaal voordelen die normaal zouden moeten zijn voor een speciaal zaak, maar die je in deze tijd nog maar weinig ziet.

 

De pasfoto`s worden digitaal gemaakt door een gediplomeerd fotograaf, waarna u deze op een scherm kunt zien voordat ze worden afgedrukt.

Als u pasfoto`s laat maken voor een officieel document zoals een paspoort of rijbewijs, krijgt u garantie dat ze hiervoor geschikt zijn.

Een tweede set van dezelfde persoon kost slechts 7 euro extra, wat natuurlijk ook een leuk setje mag zijn waar je wel breeduit mag lachen!
Ook maken wij pasfoto`s die geschikt zijn voor Amerika,Canada ,india of pakistan enz. ( 5x5cm, 5x7cm)
 
Foto Lux Multimedia garandeert dat uw pasfoto`s goedgekeurd worden voor officiële documenten, mocht uw pasfoto onverhoopt toch worden afgekeurd dan kunt u gratis nieuwe foto`s laten maken.
 

Wij zijn aangesloten bij: 

http://www.pasfoto-organisatie.nl/

http://www.phocs.com/

Er is geen afspraak nodig, je loopt gewoon binnen.

Laat  ook eens leuke profielfoto'smaken, bijvoorbeeld voor uw
Facebook of LinkedIn pagina of voor op uw cv!:-)

 

Doe meer met je foto's, waar en wanneer je maar wilt.

Heb je ook zoveel leuke foto’s gemaakt? Van onvergetelijke momenten zoals dagjes weg, vakanties, of gezellige uitjes met vrienden. Erg zonde om hier niets mee te doen, toch?

Onze bestelwebsite is overal te gebruiken. U heeft enkel een computer met internetverbinding nodig. Lukt het u niet om de bestelling helemaal af te ronden dan gaat u gewoon op een later moment verder. Maakt dan eerst even een account aan.

http://fotolux.snappicapp.nl/

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur


Koopzondag: Elke eerste zondag van de maand zijn wij van 13:00 - 17:00 uur geopend.
 

 

 

 

 

 

Bergstraat 3
6041ES Roermond
T. 0475-330349
www.foto-lux.nl
contactpersoon: R.H.H.Bult

Mail ons!

van totaal 4 reviews
Lees de reviews

Plaats review