Alle winkels in Nijmegen

van totaal 4 reviews Lees de reviews

Dit is een door RDW erkende fotograaf

Gegarandeerd goedgekeurde pasfoto's
Een officiële pasfoto moet aan heel veel eisen voldoen. Zo mogen er geen schaduwen zichtbaar zijn, moet de achtergrond egaal belicht zijn en zijn er strenge richtlijnen voor de grootte van het gezicht in het kader. Ook op het gebied van gezichtsuitdrukkingen en haardracht zijn er flink veel voorwaarden.

Geen zorgen
Gelukkig hoef je je daar niet druk over te maken. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het maken van pasfoto's en gaan zorgvuldig te werk met professionele apparatuur en software. Bij ons wordt meer dan 99% van de pasfoto's direct goedgekeurd. En wanneer er toch een pasfoto afgekeurd wordt, maken wij deze gratis opnieuw.

Pasfoto's met bril
Als je een bril draagt, mag je de pasfoto gewoon zonder bril laten maken. Het is ook mogelijk om de foto met bril te maken. Dan is het belangrijk dat er bijvoorbeeld geen spiegeling van de glazen en geen schaduw van het montuur zichtbaar is. Als je graag een pasfoto met bril wil laten maken, kijken we samen of dit haalbaar is en adviseren we je daarover.

RDW Pasfoto
Wij maken de pasfoto voor je rijbewijs via de richtlijnen en sturen deze samen met je handtekening via een beveiligde verbinding door naar de RDW. Na de goedkeuring van de pasfoto is het mogelijk om online de verlenging van het rijbewijs aan te vragen. De verdere afhandeling gaat via je DigID. 

Loopafstand van de Stadswinkel
Foto Verweij is gevestigd op Plein 1944, op slechts 200 meter vanaf de stadswinkel.

5-minuten service
Je kunt bij ons terecht zonder afspraak. Wij maken de pasfoto en printen deze direct. Het is ook mogelijk om een digitaal bestand te ontvangen. Het maken van een pasfoto inclusief afdrukken duurt circa 5 minuten. Houd er wel rekening mee dat het bij drukte in de winkel even kan duren voor je aan de beurt bent.

Openingstijden:

Maandag: 09:00 - 18:00

Dinsdag: 09:00 - 18:00

Woensdag: 09:00 - 18:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 18:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

*Zondag: 12:00 - 17:00

*Wij zijn elke 1e zondag van de maand geopend.

Plein 1944 nr. 145
6511JH Nijmegen
T. 0243226831
www.fotoverweij.nl/pasfoto-nijmegen
contactpersoon: Foto-team Verweij

Mail ons!

van totaal 4 reviews
Lees de reviews

Plaats review