Alle winkels in Oss

van totaal 3 reviews Lees de reviews

 

Pasfoto's worden bij ons gemaakt volgens de nieuwe strenge eisen van de overheid. Men krijgt hierbij 6 pasfoto's mee. Als mensen leuke pasfoto's willen hebben kan dit natuurlijk ook.

Wij maken pasfoto's voor :

• rijbewijs, paspoorten, ID kaart (volgens de fotomatrix).
• Amerikaans paspoort
• sollicitatie

Openingstijden winkel :

Ma.               13.00 - 18.00 uur
Di. t/m Wo.  09.00 - 18.00 uur
Do.                09.00 - 20.00 uur
Vr.                 09.00 - 18.00 uur
Za.                09.00 - 17.00 uur
 

----------------------

Bruidsfotografie

Uw huwelijksdag moet een van de mooiste dagen van Uw leven zijn. Daarom wilt U deze dag tot in de puntjes geregeld hebben en niets aan het toeval overlaten. Hier kunnen wij ook een steentje in bijdragen. Laat ons uw trouwfoto's maken!

Als fotograaf hebben wij al jarenlang ervaring in het maken van bruidsreportages. Zo kunnen wij U adviseren over tijden en eventuele locaties omtrent Uw huwelijksdag.
Indien wij de reportage mogen verzorgen wordt alles van tevoren nauwkeurig doorgesproken.

Wat betreft het album heb U de keuze uit een trouw album met foto's. Dit album bevat ook diverse digitaal bewerkte foto's en collages.
Samen overleggen we wat U mooi vindt wat betreft de stijl van inplakken.  U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende soorten albums.
U kunt ook kiezen voor een digitaal album. Ook hierover wordt overlegt wat de mooiste opmaak en lay-out voor U is. We hebben de keuze in diverse soorten digitale trouwalbums.

Kromstraat 118
5345AE Oss
T. 0412 635656
www.fotomegens.nl

Mail ons!

van totaal 3 reviews
Lees de reviews

Plaats review