Alle winkels in Krommenie

Foto van Wijk heeft de deskundigheid en de apparatuur om uw officieel goedgekeurde pasfoto's te maken (voor alle landen en van uw kind/baby). Uw pasfoto voldoet dan aan de strengste eisen die aan een pasfoto toegekend worden. Indien de door ons geleverde pasfoto voor officiele doeleinden is gemaakt en onverhoopt toch niet wordt geaccepteerd, dan maken wij deze GRATIS over.
Ook is het natuurlijk mogelijk om voor de portomonnee, opa & oma, vriendenboekjes etc. leuke foto's te laten maken op pasfoto formaat. Naarmate u meer besteld wordt de prijs aanzienlijk lager.
Voor het maken van een pasfoto hoeft u niet te reserveren. U kunt gewoon bij ons binnenlopen en de foto's direct meenemen.

U kunt uw digitale foto's direct bij ons in de winkel bestellen en af laten drukken. Binnen 1 uur (en vaak nog sneller) kunt u uw foto's meenemen.

Foto van Wijk heeft verder een ruime collectie lijsten, camera's, accessoires, huwelijksartikelen, babyartikelen, fotoboeken, tassen, statieven etc.
Wij kunnen uw foto op allerlei materialen en formaten af laten drukken. Komt u gerust eens kijken in de winkel.
Ook verzorgen wij uw digitale fotoboeken, portretfoto, huwelijksreportage, locatiefotografie etc. Mocht u een speciale wens hebben, dan gaan wij graag elke uitdaging aan.

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze winkel in Krommenie!

Zuiderhoofdstraat 79
1561AJ Krommenie
T. 075 6282035
www.fotovanwijk.nl

Mail ons!

nog geen reviews voor deze winkel

Plaats review