Alle winkels in Delfzijl

Volwassenen, kinderen en baby's kunnen zonder afspraak bij ons terecht voor officiële pasfoto's voor het paspoort, identiteisbewijs en rijbewijs. We maken meerdere opnamen welke u zelf kunt beoordelen op het beeldscherm. Van opname tot aflevering neemt slechts enkele minuten in beslag.

 

Naast de reguliere pasfoto's maken we ook speciale pasfoto's voor visumaanvragen of gewoon een leuke pasfoto. Digitale aanlevering via de mail behoort tot de mogelijkheden.

Al vanaf € 11,50 kunt u bij ons terecht voor pasfoto's met garantie.

 

Indien u om welke reden dan ook niet bij ons kunt komen, maken we op afspraak een pasfoto bij u thuis of op elke andere gewenste locatie. Pasfoto op locatie kost € 24,50 in Delfzijl. Buiten Delfzijl wordt een auto-reistijd vergoeding berekend.

 

Een profielfoto behoort ook tot de mogelijkheden. Zonder afspraak maken we een aantal opnamen waaruit een keuze van twee opnamen, na bewerking, per mail wordt toegezonden. Voor slechts € 20,- staat uw portret professioneel op de Social Media.

 

Onze openingstijden zijn:

maandag                                      13.00 tot 18.00 uur

dinsdag t/m donderdag                9.00 tot 18.00 uur

vrijdag                                             9.00 tot 21.00 uur

zaterdag                                         9.30 tot 17.00 uur

Tussen de middag gewoon geopend.

 

Naast pasfoto's maken we ook portret- en groepsopnamen in de studio of op locatie.Voor nadere informatie of een afspraak bel met 0596-614989

Waterstraat 30
9934AV Delfzijl
T. 0596-614989
www.johnvosfotografie.nl
contactpersoon: John Vos

Mail ons!

nog geen reviews voor deze winkel

Plaats review