Alle winkels in Den Haag

van totaal 1 reviews Lees de reviews

GECERTIFICEERDE PASFOTO'S 
Voor paspoort, rijbewijs en ID toepassingen volgens de richtlijnen van Min. van Buza en de internat. pasfoto's met aangepaste eisen en bijzondere formaten.

PASFOTO'S   FORMAAT 35X45 MM
4 Pasfoto's voor € 10,--  / extra set €  5,--
6 Pasfoto's voor  €12,-   / extra set €  5,-
                         FORMAAT  51X51 MM
2 Pasfoto's voor € 12,-- / extra set €  6,--

BABY PASFOTO'S 
Voor baby pasfoto's hebben wij een speciale foto-opstelling ingericht, nu kunt u uw baby probleemloos laten fotograferen.

KINDERPASFOTO'S
Met een speciaal aangepast zitje, kunnen we mooie pasfoto's van de kleine maken. Niet alleen voor ID maar ook als mini-portret in de portemonnee, of op groot formaat, maar ook kunnen wij deze op een beker of een T-shirt maken.

DIGITAAL BESTAND VAN UW PASFOTO'S ?
Per email aangeleverd :                                            €  5,--
Op maat gemaakt voor sociale media(300dpi)    € 10,--

RETOUCHE
Bewerkte en/of geretoucheerde pasfotobestanden informeer naar de mogelijkheden.

FOTO (PORTRET) REPORTAGE
Wilt u echter een foto(portret)reportage dan is dat ook mogelijk bij ons in een speciaal voor dit doel ingerichte fotostudio.

PROFIELFOTO voor Linkedin e.d.

Voor socialmedia, kunt bij ons terecht. Heeft u voldoende aan een bestand van uw pasfoto, dan kunt u gewoon langskomen en maken wij deze direct. Stelt u hoge eisen aan uw linked inn portret , je krijgt uiteindelijk maar een keer een kans voor een eerste indruk! , dan maakt u eerst een afspraak en reserveren wij tijd in onze studio. Hier doen we een make-up check en besteden we uitgebreidt zorg aan de opnamen, ook kunt u daarbij van kleiding verwisselen. De bestanden worden nabewerkt en bij de opnamekosten inbegrepen zitten 3 bijgewerkte bestanden, op het formaat welk u rechtstreeks kunt importeren in social media.


DE FOTOGRAAF KOMT BIJ U LANGS .

Bent u moeilijk ter been dan is het mogelijk dat een fotograaf bij u langs komt.
De set van 6 pasfoto's ontvangt u vervolgens binnen 2 dagen per post. de opname kosten bedragen €45,-. Naast de pasfoto's ontvangt u bovendien een afdruk op het formaat 10x15cm. (voor Den Haag-west,loosduinen,Wateringen en Rijswijk, buiten deze gebieden wordt reistoeslag in rekening gebracht.) http://jacobson.nl/pasfoto-aan-huis

Onze openingstijden zijn :
Maandag                  11:00 tot 17:30 uur
Dinsdag tot Vrijdag   9:30 tot 17:30 uur
Zaterdag                   10:00 tot 15:00 uur


Bereikbaarheid
Gratis parkeren voor de deur.
Randstad Rail 4 halte op 50 mtr loopafstand.

Wilt u meer weten bezoek onze website's :
voor portretfotografie www.jacobson.nl
voor B2B : www.fotostudiojacobson.nl

BEDRIJVEN : 
Heeft u van uw medewerkers ID foto's nodig, dan komt de fotograaf bij u langs.
Hij maakt dan seriematig pasfoto's of desgewenst foto's voor social media ( linkedin profiel) . Snel en efficient, de medewerkers hoeven het kantoor of bedrijf niet te verlaten. Bel (070-365 77 33) of mail voor informatie info@jacobson.nl .

Uit Colum van de Posthoorn van 14 juli 2015
Door:Henk Bres
 Corretje en ik kregen van de week een brief dat onze paspoorten zijn verlopen over een aantal weken en als we nieuwe willen hebben (wat logisch is) of we dan eerst een afspraak willen maken via de computer. Nou zijn wij na vijf jaar wel aan een nieuwe pasfoto toe en de winkels waar wij altijd gingen waren pleitte. Dus effe gegoogeld en de dichts bijzijnde zat op de Apeldoornselaan. Ik was nog te vroeg maar gelukkig de eigenaresse ook en konden we gelijk aan de slag. Nou weet ik van me eigen dat ik niet echt een knapperd ben maar op een pasfoto zie ik er meestal uit of ik van plan ben om er een paar af te knallen die ik niet mag. Gelukkig was dat deze keer niet aan de orde, en geloof het of niet maar ik stond er zelfs een beetje leuk op wat nog nooit gebeurd was. Dus mijn Corretje er ook heen en toen ze binnenkwam zei die dame 'je weet nooit wie vandaag mijn eerste klant was' ja hoor zei Corretje 'zeker HenkBres' en die leuke dame keek haar aan alsof ze helderziend was. 

 

 

 

Apeldoornselaan 206
2573LT Den Haag
T. 070-3657733
www.jacobson.nl
contactpersoon: P F Jacobson

Mail ons!

van totaal 1 reviews
Lees de reviews

Plaats review