Alle winkels in Roermond

Als bedrijf bestaan wij al meer dan vijf jaar. De naam is ontstaan doordat wij ooit vrijwilligerswerk deden voor een stichting die wensen organiseerden voor kinderen die vaak een te korte levensverwachting hadden. Zij zijn gevestigd in het geboortehuis van Pierre Cuypers. U weet wel de ontwerper. Toen ik voor mij zelf begon vond ik het geboortehuis in het dialecht een mooie naam. Alles wat nieuw is op het gebied van fotografie en film ontstaat hier. Heeft dan wel iets met de geboorte te maken, dan wil in de figuurlijke zin.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur - 20.00 uur. Zaterdag van 10.00 uur - 17.00 uur. Het liefst werken wij op afspraak. Bij het maken van baby pasfoto's kan het wel eens af en toe even langer duren. Wij willen u niet onnodig laten wachten. Naast ons kantoor vindt u een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Wij werken met de nieuwste systemen en klaar terwijl u wacht. Betaling met PIN is mogelijk. 

Nu is het zo dat wij meer doen dan alleen pasfoto's maken. Op onze website www.gebaortehoes.nl informeren wij u wanneer wij niet aanwezig zijn.

Schouwberg 10
6041 AH Roermond
T. 0636303469
M. 0636303469
www.gebaortehoes.nl
contactpersoon: Rob Smits

Mail ons!

nog geen reviews voor deze winkel

Plaats review