Alle winkels in Capelle aan den IJssel

Pasfoto’s

Ben je op zoek naar een plek waar je de perfecte pasfoto kunt laten maken in Capelle aan den IJssel? Bij Spaay Fotografie maken we pasfoto’s die voldoen aan alle officiële voorschriften. Deze zijn gegarandeerd goed voor je rijbewijs, ov-chipkaart, ID-kaart, paspoort en alle andere internationale documenten. Doordat wij meerdere foto’s maken, kun je zelf de leukste pasfoto uitkiezen.

Voor € 12,50 dé perfecte pasfoto in Capelle aan den IJssel

De pasfoto’s zijn klaar terwijl je wacht en je ontvangt in totaal 6 stuks. Natuurlijk kun je je pasfoto ook digitaal toegestuurd krijgen voor een toeslag van slechts € 5,-. Bij ons in Capelle aan den IJssel laat je gegarandeerd de beste pasfoto maken voor je paspoort of een ander officieel document.

Je bent altijd welkom om je pasfoto te laten maken in onze prachtige fotostudio in Capelle aan den IJssel. Hoewel het niet nodig om een afspraak te maken, adviseren wij wel om ons vooraf even te bellen. We zijn soms namelijk ook buiten de deur aan het werk. Bel jij van tevoren even dat je eraan komt? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010-2024963.

Fascinatio Boulevard 1130
2909 VA Capelle aan den IJssel
T. 0102024963
www.spaay-fotografie.com
contactpersoon: Nel Spaay

Mail ons!

nog geen reviews voor deze winkel

Plaats review