Alle winkels in Hoofddorp

van totaal 1 reviews Lees de reviews

Dit is een door RDW erkende fotograaf

Welkom bij Foto Gans! Voor de goedkoopste en beste pasfoto's in de Haarlemmermeer.

Pasfoto's voor € 11,00 met op verzoek een extra set of leuke foto van 10x15 gratis!

Foto Gans Hoofddorp is gelegen aan de Kruisweg 656a in Hoofddorp.

U kunt bij Foto Gans Hoofddorp terecht voor het laten maken van officiële pasfoto's. Pasfoto's die voldoen aan de nieuwste eisen. Bovendien geven wij op iedere pasfoto een goedkeuringsgarantie. Mocht uw pasfoto onverhoopt toch niet worden geaccepteerd door een officiële instantie dan maken wij deze gegarandeerd kosteloos opnieuw.

Foto Gans Hoofddorp is door de Stichting Fotovakhandel uitgeroepen tot gecertificeerd pasfotomaker voor het maken van (digitale) pasfoto's volgens de normen van BiZa (Ministerie van Binnenlandse Zaken).

Daarnaast is Foto Gans Hoofddorp een door het RDW (Rijksdienst voor het wegverkeer) erkende fotograaf. Dat wil zeggen dat u met ingang van 1 april 2019 bij Foto Gans een pasfoto kunt laten maken die voldoet aan bepaalde eisen. Foto Gans verstuurt uw pasfoto en handtekening beveiligd en digitaal naar de RDW. Binnen een paar minuten krijgt u een e-mail van de RDW waarin staat of u uw rijbewijs digitaal kunt verlengen. Voor meer informatie kijk op de site van de RDW: www.rdw.nl/digitaalaanvragenrijbewijs.

Foto Gans is ook aangesloten bij Phocs: deze Pasfoto-organisatie beschikt over een keten van pasfotomakers door heel Nederland met uitsluitend gecertificeerde fotografen. Voor Phocs maakt Foto Gans o.a. pasfoto's voor KPN, AJAX, het AMC, de RDW en D-reizen.

Belangrijk bij Foto Gans: Het is pas goed wanneer u dat ook vindt!

Openingstijden: ma: gesloten, di: 09:30-17:00, wo: 09:30-17:00, do: 09:30-13:30, vr: 09:30-17:00, za: 09:30-17:00, zo: gesloten

Kruisweg 656 a
2132CJ Hoofddorp
T. +31235641065
fotogans.nl
contactpersoon: Ton van Oudheusden

Mail ons!

van totaal 1 reviews
Lees de reviews

Plaats review