Alle winkels in Drachten

Pasfoto's maken tijdens de Lockdown 2021

Fijn dat u bij ons kijkt om uw pasfoto's in deze tijd te laten maken. Wij werken momenteel alleen op afspraak waarbij u via iDeal vooraf betaald. De volgende dagen zijn wij op afspraak beschikbaar: Dinsdag, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag. Kijk in de planner welke tijden beschikbaar zijn.

Boek op: Pasfoto maken in corona tijd | Vulpunt Drachten (fotoservicedrachten.nl)

Pasfoto's 

U kunt u bij VULpunt & Fotoservice Drachten terecht voor het laten maken van officiële pasfoto's. Een set van 6 pasfoto's kost bij ons € 12,00. Voor de kinderen hebben wij een cadeautje klaarliggen! Ook met uw baby bent u bij ons welkom om pasfoto's te laten maken. Wij hebben hiervoor een wipstoel staan! Wij zijn rolstoel toegankelijk. Een afspraak maken is niet nodig! Wij hebben ook een professionele fotostudio voor uw mooie foto repportage. 

Foto's 

We beschikken tevens over een professionele fotomachine om (direct klaar) foto's af te drukken  van 10x15, 13x18, 15x20 en 20x30cm formaat. Ook voor grotere formaten afdrukken kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een A0 printer.

Wanddecoratie

Wij hebben vele soorten wanddecoratie zoals dibond, canvas en hout kunt u bij ons terecht. Een canvas maken wij voor u in 2 uur klaar!

Cartridges & Toners
Wij zijn gespecialiseerd in het hervullen en/of leveren van nieuwe hoge kwaliteit Compatible en Originele Cartridges & Toners voor elke printer. Wij vinden kwaliteit en service erg belangrijk en streven na voor iedere klant de juiste en voordeligste printoplossing te vinden.

Hervullen  Cartridges
VULpunt  & Fotoservice Drachten garandeert de kwaliteit van het hervullen van Cartridges voor 100 %. Wij gebruiken de hoogste kwaliteit inkt die op de markt te verkrijgen is, en reinigen de cartridges voordat deze gevuld worden. Helaas is het hervullen tegenwoordig niet voor elke printer meer geschikt vanwege electronische beveiligingen op sommige printers. Wij weten welke printers beveiligd zijn en weten daardoor voor iedere printer wat de mogelijkheden zijn!

Onze openingstijden zijn :
Maandag        13:00 - 17:00  uur
Dinsdag           10:00 - 17:00  uur
Woensdag       10:00 - 17:00  uur
Donderdag      10:00 - 17:00  uur
Vrijdag             10:00 - 17:00  uur
Zaterdag          10:00 - 17:00   uur
Zondag            GESLOTEN

voor alle mogelijkheden kijk op onze website of volg ons op facebook

 

Noorderbuurt 36
9203AM Drachten
T. 0512-538004
www.vulpuntdrachten.nl/
contactpersoon: Anita Zandstra

Mail ons!

nog geen reviews voor deze winkel

Plaats review