Alle winkels in Voorburg

Pasfoto's laten maken

Onze pasfoto's voldoen aan alle wettelijke eisen, die eraan worden gesteld. We maken ze voor paspoort, rijbewijs, buitenlandse visa en andere formele documenten, maar uiteraard ook voor de locale sportclub, de ooievaarspas en alle andere doeleinden. Het is een misverstand, dat je niet mag lachen...alleen wel met de lippen op elkaar! En mag die bril nou wel of niet? Jazeker wel, een bril mag gewoon op blijven, mits de glazen niet gekleurd zijn en de ogen goed zichtbaar. Ook reflecties moeten worden vermeden, maar dat is aan ons! Bij twijfel doen we het beide: met en zonder bril. En zo zijn er nog een aantal zaken waar we rekening mee moeten houden, als we van u een pasfoto maken.

Pasfoto's met een afwijkend formaat
Voor sommige landen gelden andere eisen ten aanzien van de pasfoto. De maat wijkt af of een andere achtergrond is vereist. Ook daar zorgen we graag voor. Voor de Verenigde Staten en voor India dient de foto bijvoorbeeld 5x5 cm te zijn met een witte achtergrond. Het is allemaal geen probleem, we kunnen ze allemaal maken!

Digitale pasfoto's
Soms is het handig om de pasfoto ook digitaal te ontvangen, bijvoorbeeld voor de aanvraag van een OV-Chipkaart of voor een sollicitatie of een visitekaartje. Tegen een kleine meerprijs zetten we de gemaakte foto op uw USB stick of sturen we hem naar u toe per e-mail.

Tevredenheidsgarantie
Wij garanderen, dat uw pasfoto's geaccepteerd worden bij de instantie waar u ze voor nodig hebt. Mocht het onverhoopt misgaan -het blijft mensenwerk- dan maken we ze gratis opnieuw.

Onze openingstijden zijn: 
maandag:         12.00 – 18.00 uur
dinsdag:            09:00 – 18.00 uur
woensdag:        09:00 – 18.00 uur
donderdag:       09:00 – 20.00 uur
vrijdag:               09.00 – 18.00 uur
zaterdag:           09.00 – 17.00 uur
zondags gesloten

Koningin Julianaplein 10
2274JD Voorburg
T. 070-3863519
http://www.cameracompleet.nl
contactpersoon: R. ter Ellen

Mail ons!

nog geen reviews voor deze winkel

Plaats review