Alle winkels in Nieuwerkerk aan den IJssel

van totaal 10 reviews Lees de reviews

Dit is een door RDW erkende fotograaf

Pasfoto Service - Direct Klaar

Wij maken pasfoto's geschikt voor uw paspoort, identiteitskaart, rijbewijs en visum. Ook voor alle buitenlandse paspoorten en visa. Wij maken de foto digitaal. Zo kunt u zelf de mooiste foto kiezen en kunnen we hem bovendien naar u mailen.Een afspraak maken is niet nodig.

Nieuw!

Vanaf nu zijn we ook erkend fotograaf van het RDW. Dat betekent dat als u uw rijbewijs moet verlengen wij uw foto rechtstreeks naar het RDW sturen. Dat scheelt u een bezoek aan het gemeentehuis. Op dit moment kan dat o.a. als u in de gemeente Zuidplas, Capelle aan den IJssel of Rotterdam woont.


Pasfoto's voor officiële documenten moeten aan strenge eisen voldoen.
Deze eisen houden onder andere in dat uw pasfoto de juiste achtergrondkleur heeft, op het juiste formaat wordt gemaakt, dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste belichting en dat u de juiste houding hebt op de foto. Het is daarom belangrijk dat u pasfoto's laat maken door een pasfotograaf die aan al deze eisen voldoet.

U heeft uiteraard garantie op de door ons gemaakte pasfoto's. Mocht er om bepaalde reden uw foto niet goed zijn dan maken wij deze altijd 'kosteloos' opnieuw.
 

Pasfoto's voor kinderen
Wij hebben ruime ervaring met het maken van pasfoto's van kinderen. U kunt bij ons pasfoto's laten maken van baby's, kleuters en wat oudere kinderen. Een afspraak maken is niet nodig, want u kunt tijdens onze openingstijden gewoon langskomen. Ook in Corona tijd want we houden netjes afstand.

U krijgt bij ons 4 pasfoto's voor slechts € 12,00
 

De pasfoto service bevind zich in een ruime Primera winkel. Waar u uiteraard ook voor allerlei andere dingen terecht kunt. 

Openingstijden:
• Maandag t/m Vrijdag: van      09.00 tot 18.00 uur
• Zaterdag:                   van      09.00 tot 17.00 uur

Gratis Parkeren

Dorrestein 7
2912BC Nieuwerkerk aan den IJssel
T. 0180316858
www.primera.nl
contactpersoon: Martin Schaeffer

Mail ons!

van totaal 10 reviews
Lees de reviews

Plaats review