RDW erkende fotograaf van totaal 13 reviews (Lees de reviews)

Pasfoto Service - Direct Klaar

Wij maken pasfoto's geschikt voor uw paspoort, identiteitskaart, rijbewijs en visum. Ook voor alle buitenlandse paspoorten en visa. Wij maken de foto digitaal. Zo kunt u zelf de mooiste foto kiezen en kunnen we hem bovendien naar u mailen.Een afspraak maken is niet nodig.


We zijn ook erkend fotograaf van het RDW. Dat betekent dat als u uw rijbewijs moet verlengen wij uw foto rechtstreeks naar het RDW sturen. Vervolgens logt u thuis zelf in bij het RDW met uw DigiD en doet u de aanvraag. Een dag of twee later ligt uw rijbewijs klaar op het gemeentehuis.


Pasfoto's voor officiële documenten moeten aan strenge eisen voldoen.

Deze eisen houden onder andere in dat uw pasfoto de juiste achtergrondkleur heeft, op het juiste formaat wordt gemaakt, dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste belichting en dat u de juiste houding hebt op de foto. Het is daarom belangrijk dat u pasfoto's laat maken door een pasfotograaf die aan al deze eisen voldoet.


U heeft uiteraard garantie op de door ons gemaakte pasfoto's. Mocht er om bepaalde reden uw foto niet goed zijn dan maken wij deze altijd 'kosteloos' opnieuw.

 

Pasfoto's voor kinderen

Wij hebben ruime ervaring met het maken van pasfoto's van kinderen. U kunt bij ons pasfoto's laten maken van baby's, kleuters en wat oudere kinderen. Naarmate baby's wat ouder worden is het ook steeds makkelijker om een goede foto te maken.Dus als u de mogelijkheid heeft om een paar weekjes te wachten raden we dat altijd aan. Een afspraak maken is niet nodig, want u kunt tijdens onze openingstijden gewoon langskomen.

U krijgt bij ons 6 pasfoto's voor slechts € 12,00

 

De pasfoto service bevind zich in een ruime Primera winkel. Waar u uiteraard ook voor allerlei andere dingen terecht kunt. 


Dorrestein 7
2912BC Nieuwerkerk aan den IJssel
T 0180316858
www.primera.nl

Mail ons!

maandag 09:00 -18:00
dinsdag09:00-18:00
woensdag09:00-18:00
donderdag09:00-18:00
vrijdag09:00-18:00
zaterdag09:00-17:00
zondaggesloten-


Gratis parkeren !


van in totaal 13 reviews
Lees de reviews

Plaats een review