Alle winkels in Oud-Beijerland

van totaal 2 reviews Lees de reviews

Dit is een door RDW erkende fotograaf

Pasfoto Service - Direct Klaar


Pasfoto's voor officiële documenten moeten aan strenge eisen voldoen.
Deze eisen houden onder andere in dat uw pasfoto de juiste achtergrondkleur heeft, op het juiste formaat wordt gemaakt, dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste belichting en dat u de juiste houding hebt op de foto. Het is daarom belangrijk dat u pasfoto's laat maken door een erkend pasfotograaf die aan al deze eisen voldoet.


Carth-Art Beeldproducten is gespecialiseerd in het maken van pasfoto's voor nationale- en internationale paspoorten, ID-kaarten, rijbewijzen, reis- en verblijfsdocumenten.
Maar ook voor o.a. het Amerikaanse visum (5 x 5 cm) of Braziliaans paspoort (5 x 7 cm) kunt u bij ons terecht.

U heeft tevens altijd garantie op de door ons gemaakte pasfoto's. Mocht er om bepaalde reden uw foto niet goed zijn dan maken wij deze altijd 'kosteloos' opnieuw.

 

Wij zijn ook RDW-erkend

Dit betekent dat, wanneer uw gemeente is aangesloten, u bij ons kunt beginnen om uw rijbewijs digitaal aan te vragen. Wij sturen de foto rechtstreeks naar het RDW, en horen ook meteen of de foto is goedgekeurd. U plaatst bij ons uw handtekening die op het nieuwe rijbewijs komt en heeft binnen enkele dagen uw verlengde rijbewijs in uw bezit. Pasfoto via RDW kost 19,50.

 

Pasfoto's voor kinderen

Wij hebben ruime ervaring met het maken van pasfoto's van kinderen. U kunt bij ons pasfoto's laten maken van baby's, kleuters almede wat oudere kinderen. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt tijdens onze openingstijden gewoon langskomen.

 

Profiel foto's

Tevens kunt u bij ons profielfoto's laten maken voor uw cv, sollicitatie of t.b.v. uw sociale media (denk aan Facebook, Twitter of Linkedin).

 

Pasfoto's op locatie

Bij ons kunt u ook terecht voor pasfoto's op locatie. Dit kan zijn bij particulieren aan huis die wegens omstandigheden aan huis gebonden zijn, service- & zorginstellingen, ziekenhuizen, sportverenigingen, bedrijven en scholen.

 

Openingstijden:

• Maandag: Gesloten

• Dinsdag t/m Vrijdag: van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.30 uur

• Zaterdag: van 10.00 tot 17.00 uur

 

Onze winkel is rolstoelvriendelijk!

Ruime parkeergelegenheid (Vierwiekenplein) - GRATIS PARKEREN!

Naast een zeer goede kwaliteit kunt u tevens uitgaan van een goed en vriendelijk advies. Daarnaast hechten wij ons sterk aan een klantgerichte benadering en stemmen onze diensten dan ook helemaal af op uw specifieke wensen.

Wenst u meer informatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, 0186 68 53 00, wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet, CARTH-ART

Foto Print Service | Fotografie/Fotoshoots | Inlijsten/Lijstenmakerij | Wanddecoratie | Digitaliseren/Scannen | Foto kado's/Fotolijsten | UPS Acces Point
 

Molendijk 30
3262AK Oud-Beijerland
T. 0186 68 53 00
www.carth-art.nl

Mail ons!

van totaal 2 reviews
Lees de reviews

Plaats review