Alle winkels in Amsterdam

Dit is een door RDW erkende fotograaf

Foto de Boer als gecertificeerde pasfotospecialist maakt uiteraard perfecte officiëel goedgekeurde pasfoto's

Deze pasfoto's voldoen daarmee aan de strenge wettelijke eisen die hieraan gesteld worden. Hierdoor zijn de bij Foto de Boer gemaakte pasfoto's gegarandeerd goed voor alle officiele doeleinden als Paspoort, rijbewijs, ID kaarten etc. Voor pasfoto's kunt u bij ons elke dag terecht zonder afspraak.Wij maken ook pasfoto's op lokatie neem hiervoor contact met ons op.

U vind ons in winkelcentrum Amsterdamse Poort Naast de Medique Apotheek op Loopafstand van het stadsdeel Zuid-Oost. Onze  pasfoto's voldoen aan alle moderne en  strenge eisen die hieraan gesteld worden. Daar bovenop geven wij een goedkeuringsgarantie af. Mocht de pasfoto onverhoopt door een officiële instantie toch een keer niet worden geaccepteerd, dan wordt deze uiteraard discussieloos en geheel kosteloos overgemaakt.

Vanaf 26 juni 2012 is het bijschrijven van uw kind in uw paspoort niet meer mogelijk. Alle kinderen moeten tegenwoordig over een eigen reisdocument beschikken.De geldigheid van alle kinderbijschrijvingen en kinderstickers vervalt per deze datum.Foto de boer heeft jarenlange ervaring in het maken van officiele pasfoto's van Baby's en kinderen. 

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het maken van alle buitenlandse pasfotoformaten voor paspoort en visa
klaar terwijl u wacht.

PASFOTO DE BOER OFFICIEEL GECERTIFICEERD

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00
Donderdag koopavond tot 21.00
Zaterdag 9.30 - 17.00
 

 

Bijlmerplein 555
1102DS Amsterdam
T. 0206966902
M. 0644073438
contactpersoon: Ton de Langen

Mail ons!

nog geen reviews voor deze winkel

Plaats review