Alle winkels in Nieuwegein

Fototeam KenM, sinds 2007 maken wij pasfoto's bij ons op de fotostudio, tevens op locatie bij klanten thuis/verzorgingshuis/ziekenhuis. In november 2011 hebben wij een 2e pasfotovestiging geopend op het Stadshuis (afdeling Burgerzaken op de 1e verdieping) van de Gemeente Nieuwegein.
Op de studio kunt u voor pasfoto's terecht van maandag t/m vrijdag tussen 9 uur en half 6, op zaterdag tussen 9 en half 5.

De openingstijden van onze pasfotostudio op het Stadshuis zijn van maandag t/m vrijdag tussen half 9 en kwart voor 5, op woensdag tussen half 9 en kwart voor 8. Pauze-sluiting van 12.20-12.50 uur.

4 stuks € 11,- Speciale Visumfoto's (bv India, USA, Indonesie enz enz) € 15,50

Pasfoto's op locatie gaan alleen op afspraak, mogelijk voor de gehele regio stad Utrecht, Houten, Vianen, IJsselstein, De Meern en natuurlijk Nieuwegein.

 

Wij staan altijd garant voor persoonlijk gemaakte officiele pasfoto's/visumfoto's die goedgekeurd worden. Betreft Visum-foto's met afwijkende maten en/of achtergrond: die maken wij alleen op de Herenstraat 106.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij beide locaties. Parkeren op de Herenstraat is nog steeds gratis.

 

Tevens kunt u bij ons ook terecht voor het laten maken van zakelijke portretten, leuke familiefoto's, prachtige (prijswinnende) huwelijksreportages en bedrijfs/ studio fotografie. Alle in principe door heel west-Europa.

Voor meer informatie over ons of voorbeelden van het werk dat wij maken verwijzen wij u graag door naar onze website, Facebook en Instagram.


 

Herenstraat 106
3431CB Nieuwegein
T. 030-6031648
www.fototeam-kenm.nl

Mail ons!

nog geen reviews voor deze winkel

Plaats review