RDW erkende fotograaf

Pasfoto maken in Zoetermeer - zonder afspraak - 100 meter van het gemeentehuis - met garantie

RDW erkend fotograaf voor online verlengen en categorie toevoegen rijbewijs - met 2 werkdagen een nieuwe rijbewijs.

Fotoshop-Zoetermeer-RDW-erkend-online-rijbewijs-verlengen

Op nog geen 100 meter afstand van het gemeentehuis Zoetermeer maakt u professionele pasfoto’s voor het paspoort, identiteitsbewijs, rijbewijs, visa, reisdocumenten, OV, bedrijfspassen en nog veel meer. Ook voor alle officiële documenten voor andere landen. Al 22 jaar naast het gemeentehuis en als RDW erkend fotograaf bent u verzekerd van technisch goede pasfoto’s. 

Wij begrijpen dat veel mensen het niet fijn vinden om een pasfoto van zichzelf te laten maken met de huidige eisen. Wij maken al jarenlang pasfoto’s en sinds 2007 volgens de strengste eisen, niet alleen voor Nederlandse documenten, maar ook voor documenten over de hele wereld. Betekent dat weer een norse foto? Absoluut niet. Juist door onze ervaring weten wij precies wat wel en niet kan. Zelfs voor een pasfoto doen wij ons best om u er leuk op te krijgen. U kijkt mee op een scherm dat wij er speciaal voor hebben geplaatst. U geeft dus zelf aan of u tevreden bent of niet. Wij bieden ook de mogelijkheid om naast een officiële een leuke foto van u te maken. Zoals u het wilt. Dat hoeft niet op een extra setje maar kan bijvoorbeeld gewoon 3 om 3. U krijgt van ons een setje van 6 foto’s. 

 

Pasfoto met of zonder bril?

Hoe zit het met foto’s met een bril? Een foto met bril mag, 

mits deze voldoet aan alle eisen die worden gesteld. 

Uit de praktijk blijkt dat veel monturen worden afgekeurd. Zelfs al lijkt het montuur aan alle eisen te voldoen, een beambte kan bepalen van niet;.

 Daarom geven wij graag foto’s met en zonder bril mee. Wij delen het setje van 6 foto’s dan op in 3 foto’s met en 3 foto’s zonder bril.

Pasfoto van een Baby

Dagelijks maken wij foto’s van baby’s welke overigens met een lach op de foto mogen! Leuke pasfoto’s maken, daar doen wij ons best voor.

*Tip Als u pasfoto’s komt maken van uw baby, zorg er dan voor dat hij of zij een truitje of shirtje aanheeft in plaats van alleen een rompertje.

 Zo kunt u het kind beter ondersteunen zonder dat we uw handen op de foto hebben omdat u deze dan onder het kleding stuk kunt doen.

Slecht te been

Onze toonbak is speciaal gemaakt om verplaatst te kunnen worden.

En de plaats waar we de foto’s maken is ruim opgezet. U kunt dus met gemak in uw rolstoel of scootmobiel blijven zitten als u dat prettig vind.

Bedrijfspas - Seizoenskaart

KPN, Getronics, RDW, Feyenoord, Ajax, Uniper

(Phocs Photo cardsservice)

U kunt zonder afspraak bij ons terecht. Bekijk onze openingstijden op de openingstijden pagina. Vergeet geen legitimatie mee te nemen en eventueel de geheimhoudingsverklaring

Meest voorkomend afwijkend formaat Visa foto’s

India - 2x2 inch (51x51mm) - witte achtergrond

Amerika - 2x2 inch (51x51mm) - witte achtergrond

Canada - 5x7 cm - witte achtergrond

China - 33x48mm - witte achtergrond

Officiele foto's voor alle landen zijn mogelijk.

Gratis digitaal

In dit digitale tijdperk krijgt u wanneer u dit wenst uw foto als service op de mail. 

Handig voor digitale visum aanvragen, aanvragen van uw OV-chipkaart, schoolpas en nog veel meer.

Tips

Bij het maken van visum foto’s waarbij een witte achtergrond een eis is, zorg er dan voor dat u geen witte bovenkleding draagt. Zorg ervoor dat de baby een shirt aan heeft waar u de handen onder kunt verbergen.


Promenade 190
2711AV Zoetermeer
T 0793312298
www.fotoshop-zoetermeer.nl

Mail ons!

maandag 12:00 -17:00
dinsdag09:00-17:00
woensdag09:00-17:00
donderdag09:00-17:00
vrijdag09:00-19:00
zaterdag10:00-17:00
zondaggesloten-


winkel heeft nog geen reviews

Plaats een review