RDW erkende fotograaf van totaal 1 reviews (Lees de reviews)

Pasfoto's laten maken bij NEBO in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp. Ook voor o.a. Amerika, Canada, India, Rusland, Irak en Australië.

Bij NEBO snel, eenvoudig, direct klaar en met de hoogste kwaliteit pasfoto´s maken? Wij zijn gecertificeerd om pasfoto's met garantie te maken. Je hebt voor slechts € 1,- een twee set pasfoto’s.  Je kan trouwens voor het maken van een leuke LinkedIn foto ook bij ons terecht.

RDW erkend fotograaf
Omdat de RDW ons heeft erkend kunnen we voor u het rijbewijs digitaal laten verlengen. Wij sturen uw aanvraag, voorzien van uw pasfoto en digitale handtekening, rechtstreeks door naar de RDW. Binnen twee dagen ligt uw rijbewijs klaar om opgehaald te worden.

Digitaal, via de mail of afgedrukt bij elke NEBO vestiging in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp kunt u terecht voor het maken van
pasfoto´s voor bijvoorbeeld uw rijbewijs, paspoort of andere indentiteitsdocumenten.

NEBO levert pasfoto's nationaal (volgens de BiZa normen) en internationaal goedgekeurde pasfoto’s. De kwaliteit van de gemaakte pasfoto's wordt door ons streng in de gaten gehouden.

Ook verzorgt NEBO pasfoto's voor bejaardenhuizen en bedrijven zoals CAP Gemini, KPN en Getronics. NEBO verzorgt ook pasfoto's voor sportbonden die aangesloten zijn bij de NOC NSF en supportersverenigingen zoals bijvoorbeeld Feyenoord en Ajax.

Kijk voor meer info op  https://www.neboweb.nl/pasfotos 

Gratis parkeren.

 

Lange Baan 7
2632GC Nootdorp
T 015-3619442
www.neboweb.nl/pasfotos

Mail ons!

maandag 09.00 -18.00
dinsdag09.00-18.00
woensdag09.00-18.00
donderdag09.00-18.00
vrijdag09.00-18.00
zaterdag09.30-17.30
zondaggesloten-


van in totaal 1 reviews
Lees de reviews

Plaats een review