RDW erkende fotograaf

 

Bij Telefoto Strik Bussum pasfoto's laten maken.

 

De mooiste pasfoto's laten maken bij Telefoto Strik Bussum!

Niet iedereen vind het zo belangrijk hoe hun pasfoto er nu precies uit komt te zien. Dat is echter een foute inschatting. Een pasfoto wordt op een paspoort of rijbewijs ongeveer zo'n 10 jaar lang gebruikt. Het is dan ook goed dat u er natuurlijk uitstekend op staat. Telefoto Strik is al meer dan 40 jaar het adres om pasfoto's te laten maken in Bussum!

Vanuit de Nederlandse overheid zijn er diverse strenge eisen opgelegd voor het maken van pasfoto's voor officiĆ«le doeleinde. Een pasfoto maken in Bussum kunt u daarom het beste laten doen door een expert. U bent dan snel klaar met het laten maken van uw pasfoto en dat conform de meest recente eisen en tegen een voordelige prijs. Een pasfoto laten maken in Bussum bij Telefoto Strik Bussum zorgt er dan ook voor dat de foto voor bijvoorbeeld uw paspoort of rijbewijs meteen goed is bij de gemeente.

Unieke ID-garantie

Bij Telefoto Strik bieden we onze klanten steeds een unieke service aan. Indien u de pasfoto niet goed vind, dan wordt er helemaal gratis een tweede set gemaakt. Een pasfoto laten maken in Bussum brengt hierdoor geen enkel risico met zich mee en zorgt er voor dat u steeds tevreden kunt zijn met het eindresultaat.

Pasfoto's laten maken zonder afspraak

Naast het maken van pasfoto's voor bijvoorbeeld uw paspoort of rijbewijs bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om een pasfoto te laten maken voor KPN toegangscontrole. Een pasfoto maken in Bussum doet u bij Telefoto Strik ook zonder dat u een afspraak hoeft te maken. U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Wij maken natuurlijk niet alleen pasfoto's voor volwassenen, maar ook voor baby's en kleine kinderen. 

Heeft u een pasfoto nodig in Bussum die voldoet aan de eisen van India en Amerika (5 x 5 cm)? Ook in dat geval bent u bij Telefoto Strik in Bussum aan het goede adres.

Pasfoto's op locatie laten maken in omgeving Bussum

Ook kunt u bij Telefoto Strik in Bussum ook een pasfoto op locatie laten maken. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld slecht te been bent. Wilt u een pasfoto laten maken op locatie? Neem dan contact op met de klantenservice van Telefoto Strik Bussum.

Contactgegevens:

Brinklaan 72, 1404 GL Bussum

Telefoon: 035-6916660

brinklaan 72
1404GL Bussum
T 035 6916660
www.telefoto.nl

Mail ons!

maandag 09:00 -17:30
dinsdag09:00-17:30
woensdag09:00-17:30
donderdag09:00-17:30
vrijdag09:00-17:30
zaterdag09:30-17:00
zondaggesloten-


winkel heeft nog geen reviews

Plaats een review